Fiets vakantie  Mallorca mei-2007

home

FOTO's

 Mallorca07 - index

mail

zo 06 mei-07

donderdag 10 mei 2007

Vandaag gaan we met de groep van JDR naar Andratx. Met de hele groep (16 mannen en 1 vrouw) gaan we via een moeilijke weg onder het vliegveld door naar Palmanyola. Veel gedraai en gekeer en soms slechte wegen. Maar bij Esporles is er een prima weg en mooi landschap. Ook hier een Waypoint voor een bloemige foto van ons, dus misschien iets voor zondag. In Esporles wordt de groep gescheiden. De minderen gaan nog even door naar de kust en gaan dan weer retour naar Arenal met Andre. Wij (de bikkels) gaan door met Alain om de route via de kust en Andratx te rijden. Zoals verwacht weer prachtige uitzichten over een helblauwe kustlijn. Beautys. Hans en ik zijn degenen die Kodakpoints hebben en bungelen dan ook hierdoor steeds achterin de groep. Alain zorgt voor de laatste rijder en hij rijdt dan ook vaak bij ons. Hans neemt foto’s boven en ik sta dan beneden te wachten tot hij voorbij zal rijden. 

          Bunyalbufar  

In Andratx hebben we pauze en met de groep van 12 gaan weer via Calvia naar de coll Sa Creu om dan via het centrum van Palma huiswaarts te fietsen. Over de nieuwe fietsweg/pad langs de kust naar Arenal. Een route die totaal alle snelheid die wij hebben dooft tot 0.
In Arenal gaan we toch weer bij Paco&Juan vochtbalanzen.
Toch weer 112km en 1602m hoogte.

’s Avonds contact gezocht met het thuisfront en daarna naar de boulevard. En gelukkig opent morgen om 21uur “die Keller” bij het Megapark met weer Schöne Madchen. Bij cafe de Babbelaar kijken we voetbal. Sparta – Nec.  Later nog even bij de een andere Deutsche Bude bier voor 1 Euro. Wie heeft het hier over duur. Er is Happy Hour van 17 – 21 uur en van 23 tot 0:30uur.

We voelen onze spiertjes in de benen na 600km fietsen in 5 dagen.

 

ma 07-mei-07
di 08-mei-07
wo 09-mei-07
do-10-mei-07
vr 11-mei-07
za 12-mei-07
zo 13-mei-07

oC Mallorca

google earth
gps-garmin